Рецепта за агнешка дроб сарма:
Продукти за рецептата:
дреболии от агне
ориз - 2 чаени чаши
булгур - 2 чаени чаши
пресен лук - 5 връзки
олио - 1 чаена чаша
сол - 1 -2 супени лъжици
вегета - 1 -2 супени лъжици
черен пипер - 1 -2 супени лъжици
много джоджен - 1 -2 супени лъжици
Приготвяне на рецептата:
Дреболиите на агнето се сваряват леко. Нарязват се на ситно. Запържват се ориза и булгура, прибавят се лука и дреболиите, подправките и 12 чаени чаши бульон от дреболиите. Отгоре се завива с булото на агнето. Завива се с фолио. Тавата се слага във фурната и ястието се пече 3 часа.
Продукти за рецептата:
дреболии от агне
ориз - 2 чаени чаши
булгур - 2 чаени чаши
пресен лук - 5 връзки
олио - 1 чаена чаша
сол - 1 -2 супени лъжици
вегета - 1 -2 супени лъжици
черен пипер - 1 -2 супени лъжици
много джоджен - 1 -2 супени лъжици
Приготвяне на рецептата:
Дреболиите на агнето се сваряват леко. Нарязват се на ситно. Запържват се ориза и булгура, прибавят се лука и дреболиите, подправките и 12 чаени чаши бульон от дреболиите. Отгоре се завива с булото на агнето. Завива се с фолио. Тавата се слага във фурната и ястието се пече 3 часа.
Няма коментари:
Публикуване на коментар