Рецептата за агнешко кебап с пресен лук
Продукти по тази рецепта:
- агнешко месо - 3/4 кг
- масло - 5-6 лъжици
- пресен лук - 6-7 стръка
- копър,
- магданоз,
- чер пипер
Приготвяне на рецептата:
Нарежете на хапки 3/4 кг агнешко месо от бутчето и запържете с 5-6 лъжици масло. Посолете и поръсете с чер пипер. Налейте няколко пъти по 1 кафeна чашка гореща вода.
Когато месото е готово, прибавете 6-7 стръка ситно нарязан пресен лук и по 2 лъжички копър и магданоз. Разбъркайте и поднесете веднага.
Продукти по тази рецепта:
- агнешко месо - 3/4 кг
- масло - 5-6 лъжици
- пресен лук - 6-7 стръка
- копър,
- магданоз,
- чер пипер
Приготвяне на рецептата:
Нарежете на хапки 3/4 кг агнешко месо от бутчето и запържете с 5-6 лъжици масло. Посолете и поръсете с чер пипер. Налейте няколко пъти по 1 кафeна чашка гореща вода.
Когато месото е готово, прибавете 6-7 стръка ситно нарязан пресен лук и по 2 лъжички копър и магданоз. Разбъркайте и поднесете веднага.
Няма коментари:
Публикуване на коментар