събота, 7 ноември 2009 г.

0031: Рецепти за ястия от агнешко месо.

Рецепта за агнешко печено + зелен лук.
 
Продукти за рецептата:
агнешко месо - 1 кг.
зелен лук - 3 стръка
олио - 5 супени лъжици
червен пипер - 2 чаени лъжици
черен пипер - 2 чаени лъжици
вода - 2 чаени чаши
сол
Приготвяне на рецептата:

Месото се нарязва на порции и се потапя в смес от олиото, солта, червения и черния пипер и 1 чаша вода.

Парчетата се нареждат в тавичка и отгоре се посипва нарязания зелен лук.

Долива се чаша вода, покрива се с фолио и се пече в загрята фурна го готовност (около 2 - 3 часа).

Няма коментари:

Публикуване на коментар