Рецепта за агнешко печено + зелен лук.
Продукти за рецептата:
агнешко месо - 1 кг.
зелен лук - 3 стръка
олио - 5 супени лъжици
червен пипер - 2 чаени лъжици
черен пипер - 2 чаени лъжици
вода - 2 чаени чаши
сол
Приготвяне на рецептата:
Месото се нарязва на порции и се потапя в смес от олиото, солта, червения и черния пипер и 1 чаша вода.
Парчетата се нареждат в тавичка и отгоре се посипва нарязания зелен лук.
Долива се чаша вода, покрива се с фолио и се пече в загрята фурна го готовност (около 2 - 3 часа).
Продукти за рецептата:
агнешко месо - 1 кг.
зелен лук - 3 стръка
олио - 5 супени лъжици
червен пипер - 2 чаени лъжици
черен пипер - 2 чаени лъжици
вода - 2 чаени чаши
сол
Приготвяне на рецептата:
Месото се нарязва на порции и се потапя в смес от олиото, солта, червения и черния пипер и 1 чаша вода.
Парчетата се нареждат в тавичка и отгоре се посипва нарязания зелен лук.
Долива се чаша вода, покрива се с фолио и се пече в загрята фурна го готовност (около 2 - 3 часа).
Няма коментари:
Публикуване на коментар